kaajsaryden

söööndag

Publicerad 2010-08-29 13:25:24 i Allmänt,

Har återigen feber och förkylningen har kommit tillbaka tyvärr. Skulle egentligen spelat fotboll idag men med feber blir det att ligga kvar här hemma istället.
Har blivit lite ljusare också, inte jätteskillnad men men ljusare.

++++

Publicerad 2010-08-24 16:07:59 i Allmänt,

Sista dagen med sovmorgon,
sista dagen med snorande i soffan iallafall,
slutet på ett alldeles för kort men jäkligt bra sommarlov

en sjuk tjej

Publicerad 2010-08-22 21:46:56 i Allmänt,

sjuk sjuk tjej här. Feber och förkyld men dagen har ändå bjudit på kina i hultan och sen fotboll på v-vallen med Bertil. Men nu blir det sängen, ska försöka att sova bort det onda i mig hihi.

godnatt på er alllla

ha ha

Publicerad 2010-08-20 11:48:32 i Allmänt,


Igår var jag på min livs första bockjakt ( ja ni kan skratta, för det gör jag också). Jag kanske inte är den personen man ser ute i skogen precis, jag ser inte det iallafall hihi. Men Simon lyckades övertyga mig om att följa med men tror han ångrade det, eftersom jag till slut inte kunde vara tyst utan satt och "visksjöng" för mig själv, jaja. Som tur såg vi bara två som vi inte fick skjuta men fysjutton vad söta.
Åkte hem idag på morgonen iallafall för att åka in till doktorn för att kolla mitt knä, men svaret blev att det nog är något med musklen som sitter fast typ i knäet. hmm så ska träna upp stabiliteten nu.
Sitter och kollar på top model i Simons tröja och bara gottar mig av det sista av sommarlovet. Mumma

det är ett hårt liv

Publicerad 2010-08-16 15:25:53 i Allmänt,


Jaha då var schemat ute för andra året. Bara en och en halv vecka kvar och blir roligt med  halvfembussen varje dag och att inte ha mer än trettio minuters lunch någon dag ojoj och sen en ny klassförståndare. Nu ska jag deppa mer mig i en stor chipspåse. hihi

jeg kalder på dig

Publicerad 2010-08-15 18:20:36 i Allmänt,








Lite goa bilder från igår, lånade (snodda) av Bertil. Men vad mer ska man säga en bra kväll, skrattade mig igenom hela typ. Ett riktigt stort tack till ni som gjorde min kväll. Så nu ska en trött tjej gå och lägga sig i sin säng och läsa.

Ps Bertil jag skrattar än bara så du vet

baby, I like it

Publicerad 2010-08-14 15:27:05 i Allmänt,

Feststämningen börjar inta sig. Ska snart bege mig till Målilla för grillning hos Elin och sen blir det cyklarna ut till GoB arena! Nu hoppas vi bara på vädret! 

  

En trevlig kväll på er, heeeeeeeeeeeeeej

hm...

Publicerad 2010-08-12 18:04:13 i Allmänt,

Har äntligen fått hem lite av mina kläder från hm. Så när jag kom hem från jobbet blev det som rena julafton här hemma, ett par leggings, klänning, stor t-shirt, tunika/tröja och sen ett paket med öronhängen. Mmmmmm säger jag bara.
Men nu ska jag in i duschen och sen blir det att bege sig till Kantebo för att spendera natten där.

Ha det bääst

tell me when you hear my heart stop

Publicerad 2010-08-05 19:19:23 i Allmänt,

Inte min dag idag, saknar allt och alla. Städa precis ur mitt skrivbord och hittade gamla papper och saker från tiden på högstadiet och kunde inte undgå att sakna det och inte blir det bättre att jag går och jobbar på centralskolan hela dagarna. 
Och just nu är typ alla på RIX och Simon är på Ölandet så här sitter jag helt övergiven haha. Bara för allt detta ska jag sätta mig ute i "hängstolen" och läsa och dricka en kopp te, så jag också kan säga att min dag har varit bra haha
rix 09

heeeej

det var längesen, jag borde ha ringt

Publicerad 2010-08-01 22:30:33 i Allmänt,

Jaha då var denna helg över och marknaden är slut och detsamma är jag. Har jobbat hela helgen nere på marknaden men har även hunnit med lite festligheter. Har iallafall haft det jättebra, träffat massa med människor som det verkligen känns som att det var en evighet sen jag träffade.
Så idag har det bara varit att sova, välbehövligt om jag ska orka städa hela marknadsplatsen imorn och på tisdag, usch! Så tänk på det alla som har slängt något där nere, det ska lilla Kajsa städa bort hihi. Men ikväll fick vi här hemma fint besök av familjen Persson/Lindström/Rosander. Blev grillat och kubb spel en bra kväll. Men nu blir det sängen med svensk musik av Lasseman, Horn och Kentan och lite läsning.

bbbff, så är det bara

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela