kaajsaryden

solen i ögonen

Publicerad 2010-01-27 19:31:08 i Allmänt,


sommarlov, brunbrända ben och sol & bad, ge mig nu, nu, nu!!

Har suttit och kollat på kläder från hm och hittade massa sommarkläder. Vill verkligen ha lite värme nu, en utlandsresa skulle jag inte tacka nej till!
Ska göra lite nytta och kolla igenom matte B boken som vi ska börja med imorn sen kanske lite svenska (börjar få lite smått panik eftersom jag typ inte har gjort någonting, men men). Inte så jätterolig kväll men med lite bra musik går allting.

tjohej

we love mol

Publicerad 2010-01-27 18:42:02 i Allmänt,



två mkt SERIÖSA bilder på becca och mig, ha ha men det är bara så det kan bli när man har en rikitig naturdag med kemi 2x med molräkning, fysik, och matte. Men humöret håller vi uppe iaf !

söndag-plugg-träning

Publicerad 2010-01-24 16:36:03 i Allmänt,

Nu är träningskläderna på och ska snart åka bort till Persson och umgås lite med henne innan vi ska bort till sporthallen för att boxas lite med Fridis. Känns som det var en evighet sen jag tränade men nu ska det börjas tränas. Har ju slått vad med pappa att vi ska åka någonstans och springa ett lopp nu i vår, och jag har sagt att jag ska slå honom eller iaf hålla hans tempo, ojoj vilken uppgift asså, ha ha!

tjohej på er  

i´m only gonna tear you apart, told you from the start

Publicerad 2010-01-21 22:33:29 i Allmänt,


ge mig tillbaka sommaren nu!

torsdag, vad ska man säga? trött, pluggdag och ont i kroppen. Var uppe i Dackestupet och åkte snowboard med Elin och Lisa igår, ja vad ska man säga ner kom jag iaf ha ha. Men det var rikitigt roligt fast att man låg mer på marken än vad jag åkte men verkligen något jag ska pröva igen, på söndag josse(?)
Skolan idag har väl varit precis som vanligt, trivs verkligen med klassen och börjar få ordning på alla inlämningar och läxor. Det var ju faktiskt mitt nyårslöfte att jag skulle bli bättre att planner och lite bättre har det blivit.
Ja ska gå och lägga mig nu för att sova ut för imorn blir det att börja vid elva, det gillas!

 

callecallecutta

Publicerad 2010-01-21 09:50:22 i Allmänt,

cha cha! idag gästbloggar jag frida elofsson på kajsas seriösa blogg med den seriösa headern. vi sitter i cafeterian och har precis chattat lite med paradise hotel stefan. ska på hans drinkbjudning på lördag. kommer bli fett.
kajsa tycker att jag skämmer ut hennes seriösa blogg. nu tar laddningen slut, bäst att gå! HAVE A NICE DAY!

vi skulle klara vad som helst

Publicerad 2010-01-18 20:01:23 i Allmänt,


bjuder på en bild från nian, notera mitt ljusa hår ojoj asså.. host.

Sitter och försöker ta tag i mitt liv lite!
Idag har allt detta hänt; skratt på matten med kristin, bad och blivit kallad seg, segare och segast ha ha, josse och jag har blivit förföljda av en apelsindricka det är sant!, sista småföretagarlektionen lite synd faktiskt, kommer sakna min lilla smf-kompis voffvoffvoff! ha ha. Har även suttit vid datorn ist för att läsa i min engelskabok som snart måste vara utläst. Och kvällen avslutas nog med idrottsgalan, det går inte att missa! Min dag i stora drag, som vanligt mkt skratt, hoppat över allt viktigt. Men nu ska det bli annat, engelskaboken here I come....

tjotjo 

.

Publicerad 2010-01-17 14:24:46 i Allmänt,

novellen äntligen klar, nu blir det att åka bort till teater för en eftermiddag där.

grattis i efterskott

Publicerad 2010-01-16 16:58:31 i Allmänt,



GRATTISSSSS!!!!
Elin, BB, Linnnnn, Bertilsson, Dammråtta, ja kärt barn har många namn! ville bara säga ett litet grattis till dig min fina vän <3

.

Publicerad 2010-01-14 20:57:17 i Allmänt,

Har bakat snickerskakor till klassen imorn, ska ju ha fredagsfika som alltid. Men är så trött så nu blir det att krypa ner i sängen med en kopp te, winnerbäck i örorna och läsa lite, det känns som en bra avslutning på denna dag.

vi är dom som förlorar men jublar ändå

Publicerad 2010-01-11 19:10:33 i Allmänt,


Är verkligen helt slut efter en heldag i växjö men kan ju inte säga något annat än att det har varit mycket roligt, ha ha elin och jag har sprungit gata upp och gata ner och hittade lite gjorde jag faktiskt;
En t-shirt
Ett linne
Ett ROSA underställ som jag verkligen längtar till jag kan använda(!)
en ögonfransböjare
En rouge

En mycket trevlig dag med både kina och en fikapaus. TACK för en jättebra dag alla tre :)

Men är verkligen helt slut nu så sitter här i sängen och lyssnar på den bästa av dem bästa, ska försöka göra det sista av novellen så Lovisa kan få den imorn, men om jag känner mig själv blir det nog att läsa lite ist, men men det är svenska också ha ha;)

god only knows what I´d be without you

Publicerad 2010-01-09 01:28:23 i Allmänt,



ha ha ha ha

Nu har persson precis åkt hem efter en kväll med tacos och massa roligheter. Så ska krypa ner i sängen för att läsa lite i min kära bok, flickan som lekte med elden, lite seg med att läsa dom böckerna, känns som att alla har redan har sett filmerna och läst böckerna men men tycker den är otroligt bra iaf och ska krypa ner och mysa lite. Imorn blir det att plugga hela dagen, mumma på att skolan börjar snart igen, verkligen... men sen på kvällen blir det nog lite mys också och det lyfter ju upp dagen:)

that same old dream

Publicerad 2010-01-08 18:24:40 i Allmänt,

jag ska bli bättre på att blogga!!!!!
men mitt år har börjat riktigt bra iaf, med massa mys och snö och skidor. men börjar faktiskt längta till sommaren och på söndag är det B A R A 28 veckor till jag ska på winnerbäck!!!!
åh längtar redan ihjäl mig


love you enough to let you go

Publicerad 2010-01-04 22:25:47 i Allmänt,

2009 kommer kommas ihåg som ett bra år, ett rikitigt underbart år. alla dagar i vårat kära centralskolan, revyn 09, festen i fröreda och alla i gula huset, valborg, alla gånger på metro, skolfesten ha ha, gotlandsresan, gbg med niorna, brännbollsdag/baddag, avslutnings middag, länsman, öland, mysiga kvällar i mörlunda med tjejerna, alla kvällar med morotsgänget, öland, festivalen, gothia, virsrerums markand i all ära, gymnasiet-natur och massa massa plugg, har säkert glömt något och har bara massa bra minnen. ett år med nya människor, och några som har försvunnit på väg och några som man altid kommer sakna!
Men här kommer lite bilder;

centralskolan

teatern 09


innan festen i fröreda tror jag(?)

alla mysdagar/kväller med er

metro-petter

valborg hemma hos mig

gotland med 9d:') en mkt bra resa, värd att minnas verkligen! 


brännbollsdagen med vattenlekarna med kortleken

avslutningsmiddan

skolavslutningen

festivalen


gothia 


öland

alla dagar med dig bb :)

och sist såklart en bild från nyår



2010!

Publicerad 2010-01-02 21:01:14 i Allmänt,




fösta åket för 2010 idag med persson och elin:) det blev en hel dag där uppe med massa med fikapauser, det gillades. sitter hos bertilsson nu med massa bra musik och är riktigt pepp för tisdag och ska fixa hennes header snart, sen blir det mamma mia. en bra kväll med bra sällskap, du är bra du elin <3

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela