kaajsaryden

I heard a voice, wishing me a merry christmas

Publicerad 2009-12-23 20:59:47 i Allmänt,


julstjärna och min älskade plast gran

nu är det även jul hos familjen ryden/ swanström för idag har det varit en mkt bra juldag. som vanligt har granen kommit på plats idag,och även min lilla plastgran med discobollar:D sen har vi varit i både mörlunda och järnforsen och tänt ljus som vi alltid gör:) julstämning på topp!

heej

 

one of us

Publicerad 2009-12-21 20:23:55 i Allmänt,bara en dag kvar till lovet nu, och idag gjorde vi vårt sista prov för denna termin:) asså jag fattar inte var tiden tar vägen, känns som att det var igår som man stod utanför kyrkan på skolavslutningen. men jag kan ju inte säga något annat än man saknar den tiden, den kommer alltid finnas i mitt hjärta. men nu är snart året slut och kan ju bara säga att jag trivs till tusen med så jag har det nu, fast att man saknar visa! och har haft ett underbart år kan man säga, hoppas 2010 blir lika bra och även lite bättre:)
ska ta på mig en par mjukisar och läsa "flickan som lekte med elden" med winnerbäck sjungade mkt bra avslutning på en bra dag:)

heeejsvejs 

när man är tillbaka där allt började

Publicerad 2009-12-17 18:34:18 i Allmänt,har haft en mys dag i skolan idag, började med gympa där vollyboll stod på schemat, de gillades til tusen! och med igen lärare på matten blev det inte så mkt gjort och resten av dan kan sammanfattas med pepparkakor, både på engelskan och spanskan:) sen blev det halv fyra bussen hem och skulle egentligen ha pluggat men ne blev facebook och blogg ist;) ha ha. men nu ska jag göra lite medans jag kollar på  hockey innan det jag ska bort till teater för en helkväll där, det gillas!

hejsvejs

svår att nå,inte alls som då

Publicerad 2009-12-16 21:40:23 i Allmänt,

MÅSTE BLI BÄTTER PÅ DETTA!!

fick reda på fysiken igår iaf och var jätte nervös innan men det gick jättebra faktiskt, en av dom med bäst resultat i klassen! ojoj vilken tur jag hade ha ha.
idag har hela natur varit i mönsterås och visst det var sååå "roligt" gått runt på bruket. men som tur var kunde vi roa oss själva med snöbollskrig och nya smeknamn:) har försökt att göra lite på analysen men det går inte framåt, men snart lov får hålla ut till det!! ska kolla på oskyldigt dömd nu och sen sova:)
tjohej

ett skratt förlänger livet

Publicerad 2009-12-09 18:23:52 i Allmänt,

dagen= skratt, skratt och åter skratt!!! ha ha ha
har haft fysikprov idag och kan bara skratta åt det, för jag fattade inget! haha ojoj stackars berthold när han ska rätta mitt prov! sen har vi ju kristin, våran kära kristin som har förgyllt hela min dag med sina snygga komentarer över allt ha ha. så det har inte gått en minut utan att man har luggit dubbel av skratt haha
 
hahahahahahaha

dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas

Publicerad 2009-12-07 19:24:18 i Allmänt,måndag, en dag som har gått min väg. fick reda på småföratagarproven blev så glad för min lilla josses resultat men även för mitt egna, wiii:D sen har jag fått reda på att winnerbäck kommer till öland i sommar, och frida och jag började planera direkt hihi. ojoj vad jag längtar, kommer ju stå och tjuta hela konserten som på festivalen, han är bara bäst. men inte nog med detta så när jag kom hem och sa det till mamma hade hon redan bestämt att jag skulle få en biljett i julklapp, världens bästa julklapp helt klart tack mamma!!!
men ska tillbaka till pluggandet nu, längtar till denna vecka är slut. iaf tills på onsdag när jag har gjort fysikprovet men det kommer gå bra (hoppas vi) hihi
ne ska fortsätta att kära ner mig i winnerbäcks låtar medan jag lär in mig alla formler:)

hejsvejs

tell me does she kiss like I used to kiss you

Publicerad 2009-12-05 17:10:26 i Allmänt,

har varit i vetlanda hela dagen med elin och fått ihop lite julklappar, men lite kvar fortfarande. sen när jag kom hem hade mamma varit så snäll och köpt CATS-filmen åt mig, så sitter just nu och kollar på den!!!:D men ska snart göra mig i ordning för att åka på julkonsert, julstämning till tusan:D och sen vidare ut till persson kanske:) en mkt mysig lördag! 

hejsvejs 

winnerbäck.

Publicerad 2009-12-01 20:14:34 i Allmänt,

inatt så drömde jag om dig
och det väckte gamla minnen
jag fick aldrig en chans....

fribiljett mot himlen

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela