kaajsaryden

det är bortom min kontroll

Publicerad 2010-02-28 17:20:43 i Allmänt,

Gårdagen blev lyckad faktiskt. Var och tränade fotboll på förmiddagen, skönt att det har kommit igång igen längtar verkligen till grästräningarna. Sen var det hem och göra iordning allt för kvällen, tack Elin och Emmy för en fin kväll och tack alla andra som gjorde min kväll♥
Söndag lite segdag, var och tränad lite på teatern och ska förbereda mig för skola imorn hejaheja.stay the night

Publicerad 2010-02-20 16:24:41 i Allmänt,


två bilden tagna från Josse från innan uppvisningen i torsdags

I torsdags hade vi då en liten uppvisning av våra danser, kan inte säga att det gick så jäkla bra men men roligt hade vi iaf!
Igår var även sista dagen på två veckor av dans, både sorgligt och skönt faktiskt. Blev att åka skidor med elin och sen åka ut till jontes stuga för lite festligheter, mycket mycket trevligt. Tack så mycket för kvällen! Men tyvärr åkte vi hem ganska tidigt och fick gå en bra bit för att ta oss till bilen men blev även en mycket rolig hemgång. Men med tre av mina fina vänner kan det inte bli något annat!
Idag blir det en lugn lördag, kolla på melodifestivalen och fira pappa. En lugn kväll som behövs då och då! 

dåliguppdatering.se

Publicerad 2010-02-15 19:20:04 i Allmänt,

Dansen tar verkligen dö på mig! Ja efter snart en och en halv vecka av dans har jag en så otolig träningsverk och inte blev det bättre av att jag tränade fotboll för fösta gången detta år igår också, men gillar det till tusen att det är igång igen! en mycket bra allahjärtansdag rakt igenom, en mycket fin dag med fint sällskap.

Sitter nu och smaskar på chokladhjärtanen som jag fick igår och så ska jag egentligen göra lite av spanskaläxan som våran kära Aracely har gett oss över dessa veckor och lovet. Men tror det blir os nu isället låter mycket bättre i mina öron!


blir en bild på mig och min fina lilla Persson lånad från Josse, det kallas lycka och otoligt stor vänskap

du lever bara en gång, den gången är nu

Publicerad 2010-02-08 18:56:18 i Allmänt,

lite bilder från lördagens festligheter. 
tack såååå jättemycket alla som gjorde min kväll, sett över det hela var det en
mycket bra kväll !

mina fina <3min finaste annapanna, saknar din till tusen<3tummen upp på kvällen,  tyvärr inte så mkt tummen upp på hemresan...

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela