kaajsaryden

listen to the song and learn to sing along

Publicerad 2010-06-20 22:26:53 i Allmänt,


Mina senaste dagar kan sammanfattas med denna bild. I fredags var Bertilsson här och rensade ur min garderob och det var något som behövdes. Blev av med nästan halva min klädsamling tack vare henne eftersom hennes tankesätt är " det behöver du inte, inte det här, inte ......".
Dagen efter var det dags att fylla på garderoben igen med Bertilsson i Vetlanda, en varm dag och när man glömde glasögonen hemma blev det att införskaffa sig ett par. Blev även en kjol, trosor och öronhänge och dagen avslutades med nattbesök som inte var världens socialaste men men.
Bra dagar, bra sommarlov men vill ha hejhej sol nu!

 

 

betygsdags

Publicerad 2010-06-20 21:46:37 i Allmänt,

Första året i hultan:
engelska A - mvg
estetisk verksamhet - mvg
småföretagande - mvg
matte A - mvg
matte B - mvg
rättskunskap - mvg
spanska - vg
svenska - mvg 

kajsa - happyface 

I gave up dreaming for a while

Publicerad 2010-06-10 19:31:32 i Allmänt,

Ja vad ska man säga sommarlovet är äntligen här. Har varit med klassen hela dagen och sagt hej till vår kära klassförståndare Lovisa, som vi alla kommer sakna till tusen. Hon har blivit en del av klassen. Men som tur har vi Hans kvar.  
Har precis varit uppe hos Elin för att färga håret och är supersuper nöjd med resultatet. Imorn blir det att kolla på avslutningen här i Virserum och sen vidare till Vetlanda för student. Vilken start på sommaren, nu hoppas vi bara på vädret!


två bilder på mitt hår ♥ och klänningen tills imorn.

night after night

Publicerad 2010-06-06 19:30:39 i Allmänt,Två bilder från igår, finns typ tusen till. Konstigt att det blir så när man ha med sig kameran, hihi. Men blev en fin kväll med fina vänner. Först målilla där det skulle ha blivit grillning men utan grill gav vi upp den idén. Sen upp till hultan där det blev en händelserik kväll polisen, vakten, missade nästan bussen och träffade massa fint folk för det mesta iallafall. Fint väder och en bra kväll.

solen i ögonen

Publicerad 2010-06-03 14:25:39 i Allmänt,

Engelska och ett lyckligt besked. Solen lyser och ikväll är det fotbollsträning, vilken dag. Och bara 4 dagar till sommarlov. underbart.

JUNI JULI AUGUSTI

Publicerad 2010-06-02 18:46:15 i Allmänt,

kemiprov √
spanskaprov √
klipptid √


Ringde precis till frisören och fick tid den 10:onde för att bli blond igen, alltså den dagen vi har avslutning. Känns som en bra början på sommaren.
Det är verkligen det sista nu, gjort kemi och spanska idag och fick reda på matte nationella och matte A betyget. Nu ska bara slutprovet i matte B gå lika bra. Börjar känna att en bra sommaren närmar sig för med Winnerbäck i högtalarna och bara 53 dgar kvar kan man bara längta!
mina paintkunskaper är bäst, bara för att KG faktiskt var med på brännbollsdagen bara att hon hejada på hemifrån haha

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela