kaajsaryden

standing on the shoreline

Publicerad 2010-03-31 21:54:29 i Allmänt,


Matteprovet avklarat idag, och imorn är det sista dan innan lovet. Så himla skönt, har bestämt att detta lov ska bli lugnt för det behövs. Har redan börjat med det, sitter med en kopp te och min svenska bok och lyssnar på Broder Daniel – Shoreline riktigt bra faktiskt. Blir tyvärr inget metro för mig imorn, lite surt att man ska vara sjuk asså. Får bli en hemmakväll ist med tv:n och en godispåse.

tjohej på er

en vän med en bil

Publicerad 2010-03-31 19:47:17 i Allmänt,


Åkte med denna dam till och hem från tränigen igår och jag fick sitta i framsättet! hihi
Grattis till körkortet vänner min ♥

.

Publicerad 2010-03-29 19:32:11 i Allmänt,

Dålig uppdatering, Persson kom nu så nu blir maraton, gillas till tusen!

220310

Publicerad 2010-03-22 21:14:02 i Allmänt,

Helgen har bestått av teater fredag och lördag, gick ganska bra bara att min hals var sådär. Sen på lördagen blev det promenix med fru Bertilsson. Blev kanske inte världens längsta men blev en fotorunda iaf.
Men blev ändå en lyckad promenad, sen blev det hem och kolla på bandy med pappa. En bra helg

Idag var det då tillbaka till skolan efter en veckas sjukdom, känns verkligen bra att vara tillbaka. Bara att jag fick reda på att jag kommer nog inte kunna träna på minst två-fyra veckor och det gör mig ledsen. Hade tänk att jag skulle kunna börja träna nästa vecka men icke. Men som sagt bra att vara tillbaka iaf.

 

..

Publicerad 2010-03-19 13:04:07 i Allmänt,

Saknar min klass och alla vänner nu, saknar alla som gör mina dagar toppen. Saknar alla "bråk" och alla skratt. Vill inte sitta hemma mer nu !

alla talar om dig hurricane

Publicerad 2010-03-19 11:53:29 i Allmänt,

Kan inte fatta att det är det nionde året som vi gör detta och att jag var bara sju när jag började med teatern. Helt ofattbart att man vågade gå upp på scenen när man var så liten och säga sina repliker asså. Hade genrep igår och det gick väl sådär för mig, kunde ju inte sjunga men har hört att det inte ska gå så bra på genrepen(?) hoppas det stämmer.
Ska faktiskt vara duktig nu och göra lite spanska och sen blir det ducshen och vid fem bär det av till Ordenshuset för att sminkas och sjunga upp sen är det dags, ucsh ucsh ha ha. Är faktiskt riktigt nervös och fjärilarna i magen har kommit fram också ucsh. Tänkte lägga upp lite bilder från de föregående åren, så här kommer lite bilder;

haha de två sista är gamla asså, skrattade lagom mycket när jag såg dem asså!
tjoflöjt

it´s my heart you´ll break

Publicerad 2010-03-16 19:54:40 i Allmänt,

Var nere hos doktorn igår och kan man tänka sig, halsflus. Så nu blir det att äta penicillin i tio dagar och det medför att det inte bli några fotbollträningar eller gympalektioner på typ två veckor, ingen skola imorn plus att jag blir jättetrött av penicillinen så får se hur det går på föreställningarna. Men det löser sig, medicinen ska ju hjälpa så.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, tv:n och datorn har varit mina bästa vänner under de senaste dagarna, dom ska få vara det ikväll också. Men ska bli en tidig kväll för mig, ska försöka sova bort det onda och vakna som en piggare människa imorn. Bra planering tycker jag.

Tjohej på er

you are my disease

Publicerad 2010-03-13 12:46:21 i Allmänt,


saknar
Jaha blev ingen teaterträning för mig idag utan blev att sitta hemma och snuva och låta som en kråka istället. Blir nog att besöka doktorn på måndag och se om det är halsflus eller vad det kan vara. Ucsh och bara en vecka till premiären också och behöver verkligen träna, dessutom känns det som att alla som jag känner ska gå på premiären! Men hoppas att det blir lite bättre tills imorn så jag kan vara med och träna lite men sjunga kommer jag nog inte kunna göra på hela veckan, måste spara rösten tills på fredag och lördag så den håller då iallafall.
Så nu sitter jag här istället för att stå på scenen, tråkigt som bara den. Ska läsa en bok och lyssna på musik. Blir en lugn lördag, så blir det när man inte orkar något annat.

hörs

I lost everything then and there

Publicerad 2010-03-12 14:13:36 i Allmänt,lite sommarbilder, mumma.
Hemma och är sjuk, genomförkyld. Bra att bli det inför en helg av teaterträning rakt igenom, hejaheja. Men får tänka positivt och vara glad att jag inte blev det till nästa helg när premiären är. Ucsh, får hoppas att det går över så fort som möjligt.  
Sitter just nu med en kopp varmt honungsvatten, nässpräj, halstabletter och kollar på gamla filmer. Känner att min dag kommer spenderas här i soffan.

remind us all of what we used to be

Publicerad 2010-03-06 18:09:05 i Allmänt,


Bild tagen från Elin från våran Mamma Mia kväll för ett tag sen

Ser ut som att kvällen kommer spenderas ute i Kråketorp, äta gosaker och färga mitt hår tror jag det blir. Håller på att bli rödhårig så nu blir det massa brunt i håret så det reder ut sig. 
Dagen skulle egentligen ha börjat med fotbollsträning men blev att sitta hemma och plugga kemi ist, vilket lördagsnöje asså. Men Elin fick med mig upp till backen så blev en fika där, hon hade även med sig systemkameran så jag hade något att syselsätta mig med. ha ha mkt roliga bilder på fröken Bertilsson blev det. 

Ne ska hämta Persson snart så blir det att åka till Kråketorp, en bra kväll kommer det bli med mina fina tjejer tror jag. 
Tjohej på er

 

du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd

Publicerad 2010-03-03 19:50:13 i Allmänt,

Skolan gör så att jag får cirka noll fritid och den tiden är jag så trött så jag sover haha, men visst älskar vi nv iaf! Har haft en naturonsdag med mol-ränkning, engeri och x och y. Sen hem med halvfyra bussen och sen har jag sovit, så nu har jag hm... en och en halvtimme på mig innan Grey´s börjar (wiiiii) att göra iordning en engelskredovisning, matte till imorn och kanske göra det sista på svenskan(?) hm får se asså. men det roligaste är att jag lyckas alltid att hamna här iaf ha ha
Sitter nu här med tända ljus och Kent står för musiken och nu ska jag ta tag i mitt pluggande och vara en riktig naturare med glassögonen på nästippen!


skulle bara meddela att världensfinastegulligasteunderbarste benner fyller år idag, GRATTIS IGEN GUMSAN♥

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela