kaajsaryden

ETT, TVÅ, TRE

Publicerad 2010-11-27 17:38:05 i Allmänt,

Påklädd och redo, ska snart hämta Simon och Henning och sedan Persson sen raka vägen till Målilla. Och ikväll blir det Vimmerby, pepppepp! Kvällen stavas FEST!!!!!
Heeeeej

siktar mot toppen, så långt jag kan nå

Publicerad 2010-11-27 14:39:42 i Allmänt,Sitter med fötterna i blöt och med morgonrock på mig, och peppar för ikväll. Längtar verkligen nu!
Ucsh vad bra. Kanske ska börja lite smått med förberedelserna men ne inte riktigt än tror jag inte haha.
Men hörs nog sen, heeeeej

Härligt men läskig söndag

Publicerad 2010-11-21 21:58:38 i Allmänt,

Skönt att vara hemkommen igen, har haft en jättefin och bra helg verkligen. Massa god mat, massa nya kläder. Kommer nog lite bilder när jag fått de av Elin. hihi
Men när jag kom hem upptäckte jag att någon hade varit inne på min facebook, de hade spårat det till New York. Hoppas att det inte är något mer än bara så, ucsh! Ingen bra söndagskväll på det sättet !

ombyggnation

Publicerad 2010-11-16 20:16:55 i Allmänt,


Pappa och jag har just satt ihop mitt skrivbord men måste bara resa ur alla gamla lådor med typ teckningar från dagis och sådant, hihi. Får bli en annan dag för nu blir engelska, gympa och lite spanska kanske och jag som trodde att det skulle bli en lugn vecka ha ha ha in your face Kajsa sa natur då. Jaja, bara att köra igång.
heeej

2 dagar kvar

söndagskalas

Publicerad 2010-11-14 20:48:15 i Allmänt,

Gårdagen började med en tripp till Kalmar, där den sista delen av mitt skrivbord blev inhandlat. Hittade även troligtvis min vinterjacka på Gina. Ångrar nu att jag inte köpte den nu, det fanns bara en och i min storlek och bara hängde mitt framför mig på en hängare. Men men får hoppas på den turen att den finns i S-holm.  Sedan blev det teater i Norrhult som var mycket bra! En myspys kväll.
Idag har det varit kalas med släkten Rydén och nu är Simon här, så mys framför Ensam mamma söker är det som gäller.
heeej

mot norrhult

Publicerad 2010-11-13 16:45:28 i Allmänt,


Så här ser jag ut ikväll haha.
Ska iväg till norrhult för att kolla revy och sen får vi se var kvällen slutar. Får se ifall det blir en tripp någonstans. Nehe nu går bussen snart så heejsvejs på er

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela