kaajsaryden

det är nånting stilla mellan dig och våren

Publicerad 2011-04-28 21:03:53 i Allmänt,lite av shoppingen idag, nöjd! bara ett par hängselbyxor från monki som skulle varit med hem känner jag nu men men får ta mig en tur snart igen. underbar dag med Persson, träffade Rosie och åt glass. vilka fina vänner man har asså! sitter nu med pommes och kollar på fotboll, finfin torsdag.

aprilsol

Publicerad 2011-04-19 15:27:51 i Allmänt,

fasiken vilket väder! underbart! dricker vatten för fullt och taggar match mot långemåla. min dag ser ganska bra ut!

no sound but the wind

Publicerad 2011-04-16 15:02:26 i Allmänt,

Dagen började tidigt med städning i Rosenfors och lagfoto. Och nu är det plugg, grillning som gäller och avslutar dagen med fint besök i form av min fina vänner. En bra lördag, gillar lördagar!

typ sjörövarfabbe fast med en skonare

Publicerad 2011-04-12 19:36:25 i Allmänt,Hemma efter en heldag på Vimmerby gymnasie, någon framtidsdag. Helt okej faktiskt. Sitter och försöker plugga men har kommit över på andra tänkar, har fått mail om Danmark och massa information om lägret och usch, jag på en segelbåt i två veckor (haha) undrar hur detta kommer gå. Och jag har ju aldrig vetat vad en skonare var, så googlade och oj (haha) det kan bli intressant med troligtvis ingen mer svenk på båten. Jaja ser framemot det verkligen! Åter till läxornas värld. Heej på er

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela