kaajsaryden

back on track

Publicerad 2011-12-30 13:46:19 i Allmänt,

hejhej alla små tomtenissar. julen är över ännu en gång och imorn är det ett nytt år återigen och vilket år, bal, student, studentresa och massa mer! iallafall har laddaren till datorn min varit sönder (den har varit sönder ett tag men nu är den totalt slut). tänkte lägga ut bilder från julen, juldagen och lite bilder från året. haha så får se det hinns med. jag mår bra. heeej

It’s easy when you’re big in Japan

Publicerad 2011-12-19 22:19:12 i Allmänt,


sista riktiga skoldagen och sista provet avklarat, underbart. har även varit i hultsfred och hämtat pris med miljögruppen i skolan. imorn är det vollyboll och på onsdag myspys med klassen innan lovet börjar. och julafton kommer bara närmare, helt otroligt!

14 december

Publicerad 2011-12-14 09:59:11 i Allmänt,

december och sista hela skolveckan är i fullfart, nästan alla julklappar klara och igår var det lucia. har även hunnit baka knäck i skola och pluggat massor eftersom denna veckan är en så kallad domedagsvecka. annars är jag trött och lovet kommer bli bra.

finfina vän

Publicerad 2011-12-06 17:34:45 i Allmänt,

idag åker min fina vän anna till teneriffa, inte lite avis man är. men hoppas hon får det bäst där nere, kommer sakna dig gumman!!

utvald att leta efter sig själv det är vad som gäller här i Stockholm

Publicerad 2011-12-04 14:33:40 i Allmänt,i fredags var det då saco-mässa i Stockholm. massa kataloger med hem och massa nya funderingar var framtiden ska spenderas. blev mest inspererad av två saker, ett år i Australien eller Umeå Universitet. långt från tryggheten här hemma båda två men känns så spännande. känner att det bara snurrar i huvudet efter denna dag, man får helt enkelt ta det som det kommer!

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela