kaajsaryden

framme på dansk mark

Publicerad 2011-07-16 20:17:23 i Allmänt,

framme i danmark, lyckades hitta ratt tåg till och med i kopenhamn. helt slut efter resan. ska umgås lite med familjen. ska forsoka att uppdatera så mycket som mojligt. hej på er. (ni får gissa er till vad det står ibland jag vet! men vad gor man nar man har en dansk dator haha)

resan kan börja

Publicerad 2011-07-15 23:07:08 i Allmänt,

sista kvällen i Virserum, Sverige på tre veckor. känns lite sådär måste jaq erkänna men längtar. men nu är allt ner packat och klart så imorn tar jag tåget till Danmark. ta hand om sverige åt mig, take care!

västkusttrippen med några bilder

Publicerad 2011-07-15 16:02:15 i Allmänt,

bilder från turen till Stenungsund. fyra dagar av skatt och skoj. blev även såklart en tur in till Göteborg och Liseberg. alltid lika roligt, och för första och sista gången i mitt liv har jag gått Gasten. räddare än räddast (bra svenska där) kan man nog ha beskrivit mig !! blev även en liten shoppingtur med gänget. en mycket trevlig resa!

lever bara en gång och den gången är nu

Publicerad 2011-07-10 11:41:24 i Allmänt,

igår var det exakt en vecka till jag åker och påbörjar ett jäkla äventyr. tre veckor i danmark helt själv med massa ungdomar från hela världen. plus att jag under dessa veckor ska segla två, får se hur det går. men fyfasiken vad roligt det kommer bli!!! bara en vecka kvar sen blir danmark osäkert haha!

where we can both fall over in love

Publicerad 2011-07-09 23:09:26 i Allmänt,

mitt internet har varit borta under några dagar men nu är jag åter här. så vad har jag styrt med, ne inte så hilma mycket asså. blev vetlanda en dag, då det investerades i en dagbok och en keps till danmark äventyret. tänkte faktiskt att jag ska skriva dagbok under mina tre veckor för att föreviga allt. sen har det också jag och Bertilsson haft två filmkvällar med alldeles pör mycket godis. haha. idag har jag och familjen plockat sådana här läckerbitar iallafall, umgåtts med Persson. kladdede lite fårg i hennes hår och sedan grillning. livet rullar på. pusshej på er.

finbesök

Publicerad 2011-07-09 22:11:21 i Allmänt,

just det, titta vem som var på besök den här veckan också, mitt lilla kusinsbarn Olle. att man kan vara så söt, endast 2,5 veckor och hur gullig som helst. grattis igen kusin!

it is time for you to let go

Publicerad 2011-07-01 19:07:31 i Allmänt,
har hunnit med midsommar både hemma och på öland, fotbollsskola hela veckan lång, även tagit mina två första dopp för i år. detta har resulterat i världens fulaste bränna och en dunderförklyning. jaja man har ju sommarlov.

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela