kaajsaryden

äntligen på väg

Publicerad 2010-05-26 13:18:56 i Allmänt,


inte lite man längtar till öland och sommaren nu


Ledig idag och det var verkligen något som var behövligt, känns som att jag inte har varit hemma på två dagar. För i måndags var det match, min första på denna säsong och det gick bra vann med 2-1. Och igår jobbade vi på speedwayen så hann inte hem innan det heller så verkligen skönt med en dag ledigt. Men såklart är det mycket plugg även en sådan här dag, finns så mycket man måste hinna klar innan man slutar, men är på god väg. Är verkligen inte många dagar kvar heller för imorn är det vandring med klassen på schematoch nästa vecka brännbollsdag. Gillas(y)     
  

handen på höften som i alla tider

Publicerad 2010-05-21 18:33:25 i Allmänt,


Fixar mig för kvällens festligheter, snart kommer Persson och Bertil och sen vidare till målilla och sen till festligheterna. Imorn blir det kalmar hela dagen, tåget går vid kvart över sju så blir en lugn kväll. Sen på söndag blir det konfirmation för kusinen och plugg såklart, vad annars hihi.
min helg mumma

tjohej

home sweet home

Publicerad 2010-05-16 21:27:57 i Allmänt,


Äntligen hemma! Ja kan inte säga något annat än att man har längtat hem men nu saknar jag värmen, kanske inte det roligaste att komma tillbaka till ett grått Sverige. Imorn är det även skola igen, alltså tillbaka till allvaret.
Bilder kommer senare när tiden räcker till.

tjohej

 

you gave my life direction

Publicerad 2010-05-07 18:32:34 i Allmänt,


Bild från förra årets resa till Rhodos.

Ska verkligen börja packa, hela min säng är full med kläder och saker jag ska ha med mig. Haha som vanligt kommer jag ha med mig alldeles för mycket saker men bara väskan håller tyngden så. Så nu ses vi inte på en vecka men alla får ha det hur bra som helst här hemma och så får vi hoppas att jag är lite brunare när jag kommer hem i alla fall.
Ha det gutt Sverige!
man vänjer sig snabbt, man väntar på nån

Publicerad 2010-05-05 19:48:40 i Allmänt,Imorn är det precis ett år sen jag och familjen var på Rhodos, att allt kan förändras så mycket på ett år. Att man själv kan ändras så mycket under ett år och hur man ser tillbaka och undrar hur det hade varit med andra val.

Måste plugga nu, känns som jag ska hinna tusen saker innan jag åker. Min planering;

*idag, skriva engelska, krönika och lite gympa
*imorn, resten av gympan, krönikan klar, träning och baka kaka
* fredag, rättkundskap + massa med packning

japp älskar dessa dagar som är tills vi åker, men får tänka positivt om en vecka ligger jag på en solig strand!

hejhej

maj med vackert väder

Publicerad 2010-05-03 18:01:46 i Allmänt,


fina vänner
Så då var det då maj återigen, firades in i Skirö med mina fina vänner. En bra kväll! Skulle plugga hela helgen var det tänkt men blev inget med det och igår var jag ute och fiskade typ för första gången i mitt liv. Måste säga att det var roligt trost att jag inte fick något utom tre pinnar.
Bara fem dagar tills jag åker till värme och imorn ska jag träna igen för första gången på åtta veckor, har verkligen längtat tillbaka till fotbollen. Ja det var väl det jag ville säga.

hejhej plugg nu

Om

Min profilbild

kajsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela